Perustietoa


Tervetuloa Oulun Mediatalkkari kotisivuille! Toiminimiyritystä hallinnoi Antti Leinonen.
Yritysideana on tarjota apua yksityisille ihmisille ja pienyrityksille (erityistapauksissa) tietotekniikkalaitteiden ja -ohjelmien monitahoisessa ongelmien verkossa... Palveluun kuuluu huolto, myynti ja konsultointi.

Palvelun ajatuksena on, että se nimensä mukaisesti tulee ongelman tai asiakkaan luo eikä päin vastoin.

Pääkohteena ovat PC-tietokoneiden huoltotyöt esim. verkko, laiteasennukset ja tietokonevikojen korjaus. Palveluun kuuluu myös käytön opastus ja koulutusta ohjelmien tai laitteiden suhteen. Jos vika on enemmän työtä vaativa, asiakkaan kone tai laitteet viedään yrityksen toimipisteeseen jatkotyötä varten. Kysy tarjous ja vertaile!!

Palveluun on tullut lisänä asiakkaille erilaisten tietokonepakettien sekä komponenttien myynti ja kotiin kuljetus (Oulun alueella). Linkki- ja tukipalvelusivu on otettu käyttöön. Sisältöä täydennetään. Nyt myös Ubuntu Linux -asennukset ja Android -puhelimien ohjelmalliset korjaukset tai päivitykset. HUOM! Ei rautapuolen korjauksia puhelimiin!!!

Jos haluatte koko paketin eli laitteen esim. tietokoneen räätälöitynä asennuksineen, pyytäkää pakettitarjous!

Oulun Mediatalkkari on Oulun kaupungin ja lähikuntien alueella toimiva yksityinen pien-/toiminimiyritys. Toiminta on aloitettu vuoden 2007 alusta tammikuussa.

Yrityksen Y-tunnus 2091839-6

© Oulun Mediatalkkari
antti.leinonen@oulunmediatalkkari.fi