Ajankohtaista ja vanhempiakin...

Tammikuu 2019 : Huoltohinnoissa hieman muutoksia, katso hinnat tarkemmin hinnasto-sivulta pääsivun kautta!!!

Tammikuu 2015 : Toimitilat 2015 alusta Kiulukankaalla Nappotie 22. Tervetuloa!!! Katso ajo-ohjeet yhteystiedoista ja sähköpostilla tavoittaa jatkossa parhaiten uudesta osoitteesta antti.leinonen@oulunmediatalkkari.fi

Huhtikuu 2014 : Nyt myös Ubuntu Linux ja Linux Mint -asennukset ja käyttöönotto sekä Android-puhelimien sekä tablettien "tuunaus"-huollot, palautukset sekä puhdistukset ja tiettyjen mallien custom-rom asennukset. Kysy!

Syyskuu 2009 : Oulun Mediatalkkari pääsi mukaan Kuluttaja -lehden "Tietokonekorjaajien hinnat" artikkeliin, kyselytutkimuksen mukaan Oulun Mediatalkkarilla on "HALVIN TUNTITAKSA"!!!

Kotitalousvähennykset ovat muuttuneet 2009 alusta! Suora lainaus www.kotitalousvahennys.fi sivustoilta :

" Kotitalousvähennys laajeni tieto- ja viestintätekniikkaan vuoden 2009 alusta. Uudistuksen myötä vähennykseen oikeuttavaa työtä on esimerkiksi digilaitteen, antennin tai tietokoneen ja sen oheislaitteen asentaminen ja ylläpito. Lisäksi kotitalousvähennyksestä voi hyötyä tietoliikenneyhteyksien käyttöön ottamisessa sekä tietoturvapalveluiden, hankittujen ohjelmien ja päivitysten asentamisessa. "

Ohjeet : kuinka paljon sitä saa!!!  Miten kotitalousvähennystä haetaan??? Kannattaa hyödyntää! Yleensä kaikki tietotekniikkalaitteiden huoltotyökustannukset voi vähentää muttei komponenttien tms. erillishintoja.

Edustus laajentunut!
Tässä esimerkkituotteita. Tiedustele!!! Webhinnastoon...

 

© Oulun Mediatalkkari
antti.leinonen@oulunmediatalkkari.fi